Retouren

 

Ingeval u binnen 14 dagen gebruik wilt maken van uw bedenktijd, dan kunt u ons of telefonisch of via email berichten. 

Voor producten waar hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders, dranken, crèmes, oliën en andere producten, geldt dat deze niet retour kunnen. Dit heeft betrekking op punt 3 van de Algemene Voorwaarden, de punten 10.6 en 10.7 en 10.9. Onze producten worden speciaal op maat vers gemaakt na bestelling. De overige standaard producten op de webshop geld de standaard retournering voor, vandaar ook dan we een uitgebreide contactpagina hebben.

Wilt u dit graag telefonisch afhandelen dan kunt u ons bereiken op: 0682720867. Of via email: info@cannabiomega.nl.

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij u een bevestiging toesturen. U krijgt het aankoopbedrag + verzendkosten vergoed, echter zijn de retour verzendkosten voor uw eigen rekening. Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald worden.

 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Producten in slechte staat

U heeft als klant recht op een deugdelijk product. Producten die u niet in goede staat bereiken, dient u pas terug te sturen nadat er contact is geweest met Cannabi Omega. Artikelen waarvan de veiligheidsverpakking is verbroken kunnen derhalve niet worden geretourneerd zonder dat hier nadrukkelijk contact over is geweest met de klantenservice.

U kunt ons op de volgende manieren bereiken: Contact

 

 

Een verkeerd product ontvangen

Mocht het voorkomen dat u een verkeerd product ontvangen heeft, laat het ons dan weten via email of telefonisch, we overleggen met u wat we gaan doen, retourneren of u mag het product behouden. Wel verzoeken we om een foto als bewijs.

Vervolgens zorgen wij ervoor dat u zo spoedig mogelijk het juiste product krijgt toegestuurd.

 

Team Cannabi Omega.

 

Kamer van Koophandel nummer 86238760