COVID ontgiften van uw lichaam

Gepubliceerd op 2 maart 2023 om 16:29

Jouw lichaam helpen om zichzelf zo goed mogelijk te herstellen ná COVID vaccin(s) of booster(s).

 

Er zijn diverse manieren en redenen om te detoxen, daarom bieden wij hier bij cannabiomega.nl de informatie aan die specifiek van belang is voor het proberen om zoveel mogelijk te ontgiften NA 1 of meerdere vaccinatie’s of boosters!

 

Detoxen en ontgiften is eigenlijk hetzelfde, namelijk je lichaam zoveel mogelijk ontdoen of de kans geven om zichzelf te ontdoen van onderdelen die er niet thuis horen. Zoals metalen, eiwitten, afvalstoffen, virussen, enzovoorts.

 

Wij van cannabiomega.nl adviseren om te ontgiften een uitgebalanceerde olie aan, met aminozuren en extra omega’s, waarop wij ook onze oliën en zalven en créme’s baseren. Dit gecombineerd met een biologische bioticapoeder, zodat deze 2 producten samen zorgen voor een geleidelijke ontgifting van je lichaam.

Helaas gaat het niet zo snel als een detox sapkuur voor je darmen normaliter met een week wel gedaan is, dit COVID ontgiften adviseren we toch zeker een half jaar vol te houden. Omdat in een half jaar je lichaam de tijd heeft gehad om uitgebreid zichzelf te herstellen. We bieden behulpzame supplementen aan en geen volledig geneeskundige behandeling, dat is iets anders.

Er zijn nog een heleboel losse supplementen die je al dan niet gecombineerd kunt nemen om je iets beter te voelen, en die zijn overal te koop. Wij zouden die ook kunnen aanbieden. Maar om het kaf van het koren te onderscheiden beperken wij ons tot het aanbieden van de ontgifting, want dat is het belangrijkste voor de mensen die klachten hebben.

 

Net als dat wij producten met goede CBD aanbieden, vers gemaakt, zodat de beste werking gegarandeerd is. Daarin zijn we dan misschien iets duurder, maar wat we aanbieden is goed, getest door eigen kennis en ervaring en een persoonlijk advies en begeleiding!

 

 

Lees hieronder de overige belangrijke informatie over de hierboven genoemde supplementen.

 

 

Jouw lichaam helpen bij het ontwormen.

Dit is op zich een natuurlijk bestaand iets, maar door het COVID vaccin en booster zijn er andere parasieten die zich blijken te huisvesten in ons lichaam.

 

Het feit dat het farmaceutisch product ivermectine verboden is bij de behandeling van corona, wijst erop dat dit worm dodend middel wel belangrijk is bij het ontgiften van de coronavaccins. Er is na onderzoek in Amerika duidelijk te zien dat 10 uur na het toedienen van sommige vaccins er wormpjes uit ei-achtige objecten uitkomen. Vandaar het belang en het dringende ADVIES om een ontwormingskuur te doen na vaccinatie. Er is wel een verschil met wormen in de spijsvertering en wormen die via vaccinatie in de bloedbaan komen. Maar hetgeen goed verteerd is, komt uiteindelijk ook in de bloedbaan terecht. Vooral specerijen met worm dodende eigenschappen hebben ook effect in het bloed.

 

 

Wij van cannabiomega.nl bevelen als voedingssupplement Bio Invermectine aan, dat is geen chemisch product maar een biologische variant, gebaseerd op kruiden die dezelfde bewezen werking hebben. Verkrijgbaar via onze site, waarop ook alle extra info is te vinden.

 

Extra info: om het beste effect te verkrijgen is het cruciaal om je spijsvertering te verzorgen. Indicatie van een goede spijsvertering waarbij de werkzame bestanddelen van voeding om te ontwormen en te ontgiften daadwerkelijk worden opgenomen. Voor de beste werking is het belangrijk om zoveel mogelijk verschillende kruiden of planten te gebruiken om meer synergie te verkrijgen in het lichaam en daadwerkelijk deze parasieten te doden.

 

Wat is grafeen en wat is grafeenoxide?

 

Als grafeen stof in aanraking komt met zuurstof vormen deze twee samen grafeenoxide.

 

Grafeen is een bouwmateriaal van onder meer grafiet. Dat is de grondstof van de stiften in potloden. Het bestaat uit koolstofatomen die in een honingraatstructuur naast elkaar liggen. Het is slechts één atoomlaag dik, hetgeen het isoleren van grafeen zeer moeilijk maakt. Het materiaal is enorm krachtig. Het is sterker dan staal, superlicht en harder dan diamant. Er kleven risico’s aan grafeen. Het zijn de natuurkundigen Andre Geim en Konstantin Novoselov die erin geslaagd zijn om grafeen te isoleren. Per toeval ontdekt door middel van plakband op een potloodstreep te plakken, te verwijderen en dit voorzichtig te blijven herhalen. Ze kregen hier een Nobelprijs voor. Andere eigenschappen is dat dit materiaal super licht, superdun en vooral supergeleidend is voor elektriciteit en een magnetisch veld kan faciliteren. Grafeen is niet nieuw, het is wel nieuw dat het kon geïsoleerd worden. Het grafeen verliest zijn krachtige structuur als het twee laagjes dik wordt. Menselijke lichamen hebben van nature magnetische velden en het introduceren van stoffen in het lichaam met magnetische eigenschappen is zeer gevaarlijk omdat het verstoren van de natuurlijke staat van ons magnetische veld kan leiden tot ziekte en zelfs tot de dood.

 

Grafeenoxide wordt, door inductie, zelf magnetisch bij blootstelling aan externe magnetische velden en dit is de reden dat veel ‘covid’-gevaccineerde mensen afbeeldingen hebben laten zien van metalen voorwerpen die aan hun huid kleven. Dit gebeurt met name rond het injectiegebied waar de concentratie van grafeenoxide hoog is na vaccinatie. Deze deeltjes komen in de longen terecht en kunnen door hun langwerpige vorm en grootte niet worden geweerd door de algemene gezondheid met zijn detox-systemen. Zo prikken ze zich vast in cellen, verstoren de celdeling en veroorzaken op lange termijn aandoeningen zoals longkanker of hevige longontstekingen. Deeltjes grafeenoxide, bijzonder giftig voor de mens, hoewel afhankelijk van de grootte en vorm kunnen dezelfde long en hersenproblemen veroorzaken. Daarvoor moeten we het stofje wel binnenkrijgen. Niet moeilijk, via vaccins, chemtrails, milieuvervuiling e.a. Grafeenoxide is zo dun en verspreidt zich razendsnel om zich heen waardoor de milieuvervuiling door grafeen een ernstig probleem zal worden voor de algemene volksgezondheid. Nanodeeltjes kunnen doorheen de bloed hersenbarrière. Het lichaam kan nanodeeltjes niet metaboliseren.

 

Gelukkig heeft de natuur wel bepaalde antioxidanten die zich kunnen binden met grafeenoxide waardoor ze geleidelijk aan het lichaam toch kunnen verlaten

 

Het ijzer in de rode bloedcellen polariseert met een noord en zuidpool door de grafeenoxide. Dit veroorzaakt onder andere het ‘Rouleau-effect’. Als het bloed in een dergelijke toestand verkeert, kan het onmogelijk de noodzakelijke zuurstof opnemen. Dit betekent dat zogenaamde ‘covid-patiënten’ in eerste instantie niet lijden aan disfunctionele longen, maar eerder aan een bloedziekte veroorzaakt door nano-grafeen en zijn oxidatieprocessen. 

Factcheckers in alle soorten en maten beweren dat er geen grafeenoxide aanwezig is in de corona en de griep vaccins. Doch onafhankelijke bloedonderzoeken bewijzen wel het tegendeel.

 

Dit is wat er gebeurt na vaccinatie tegen corona in het lichaam:

Het samenklitten van rode bloedcellen bij een gevaccineerde persoon. De bloedplaatjes hechten zich aan de vaatwand. Op lange termijn geeft dit een ernstig zuurstoftekort voor de weefsels en de organen.

 

Ontgiften van grafeenoxide van het Covid 19 Vaccin

 

De werking van je spijsvertering optimaliseren en koesteren samen met een gezond dieet is wel de EERSTE STAP voor je lichaam om te starten met het ontgiften. Het spijsverteringskanaal is een zeer belangrijke ontgiftingskanaal. 80% van de lymfe is verbonden met de darmen. De lever gaat toxische stoffen neutraliseren en via de gal afvoeren naar de darmflora die het verder elimineert zodat de gifstoffen op een veilige manier je lichaam kan verlaten. Afvalstoffen uit het metabolisme van het lichaam worden door de lever geneutraliseerd en door de nieren uitgescheiden. Bacteriën, de natuurlijke opruimers moeten we echt soigneren in ons lichaam. Dat is de galflora, darmflora, speekselflora, genitale flora enzovoort. Natuurlijk speelt een evenwichtige staat van de geest ook een rol. Begrijp, dat de spijsvertering volledig verbonden is met het emotionele centrum van de hersenen. Als je negatieve emoties hebt, kan de spijsvertering bijgevolg niet goed werken en ontstaan problemen met de ontgifting van je lichaam. 

In het kort over voeding: alles wat door de voedingsindustrie is bewerkt is eigenlijk niet meer geschikt voor menselijke consumptie. Het lichaam is gemaakt om voeding te proeven en te genieten zoals de natuur het voorzien heeft voor de mens. Dat betekent zoveel mogelijk vers en altijd puur in oorspronkelijke staat, eventueel verrijkt met specerijen om meer synergetische kracht uit je voedsel te halen en de vertering te optimaliseren. Dit stimuleert niet alleen het ontgiften van het lichaam maar ook een natuurlijke cel vernieuwing.

 

Extra info: voor een goede opname van antioxidanten is het belangrijk om voldoende verzadigde vetten (puur en onbewerkt) te consumeren en je spijsvertering goed te verzorgen. Verzadigd vet werkt als een transportmiddel van vitaminen, mineralen en antioxidanten doorheen het lichaam en vooral voor het zenuwweefsel. Het zenuwweefsel is het enige weefsel dat niet rechtstreeks door het bloed gevoed wordt, vandaar dat verzadigde vetten zeer belangrijk zijn voor de hersenen en het zenuwstelsel.

 

Wij van cannabiomega.nl adviseren om te ontgiften een uitgebalanceerde olie aan, met aminozuren en extra omega’s, waarop wij ook onze oliën en zalven en créme’s baseren. Dit gecombineerd met een biologische bioticapoeder, zodat deze 2 producten samen zorgen voor een geleidelijke ontgifting van je lichaam. Helaas gaat het niet zo snel als een detox sapkuur voor je darmen normaliter met een week wel gedaan is, dit COVID ontgiften adviseren we toch zeker een half jaar vol te houden. Omdat in een half jaar je lichaam de tijd heeft gehad om uitgebreid zichzelf te herstellen. We bieden behulpzame supplementen aan en geen volledig geneeskundige behandeling, dat is iets anders.

 

 

Er zijn nog een heleboel losse supplementen die je al dan niet gecombineerd kunt nemen om je iets beter te voelen, en die zijn overal te koop. Wij zouden die ook kunnen aanbieden. Maar om het kaf van het koren te onderscheiden beperken wij ons tot het aanbieden van de ontgifting, want dat is het belangrijkste voor de mensen die klachten hebben.

 

Net als dat wij producten met goede CBD aanbieden, vers gemaakt, zodat de beste werking gegarandeerd is. Daarin zijn we dan misschien iets duurder, maar wat we aanbieden is goed, getest door eigen kennis en ervaring en een persoonlijk advies en begeleiding!

Reactie plaatsen

Reacties

Yoeri
5 maanden geleden

Ik wil meeboeren